Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce

Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce

4.9 8 hodnocení
Příprava 1hod. 40min.
Celkový 2hod. 40min.
4 portions

Suroviny

Beef Wellington
  • dried porcini mushrooms
    ½ oz
  • boiling water
    4 ½ oz
  • vegetable oil to fry
    1 tbsp
  • beef tenderloin
    17 ½ - 24 oz
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • fresh button mushrooms quartered
    10 ½ oz
  • shallots halved
    2
  • unsalted butter diced
    2 oz
  • fresh thyme leaves only
    3 - 4 sprigs
  • Madeira wine dry or sweet
    4 oz
  • puff pastry (see Tip)
    13 oz
Assembly
  • large egg whisked
    1
Carrots, Mashed Potatoes and Gravy
  • water
    17 ½ oz
  • carrots thinly sliced
    21 oz
  • whole milk
    12 oz
  • potatoes peeled, sliced (¼ in.)
    35 oz
  • salt plus extra to taste
    1 tsp
  • Madeira wine dry or sweet
    1 ½ oz
  • ground black pepper to taste
  • unsalted butter diced
    1 oz

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1541.5 mg
Protein 52.2 g
Kalorie 5694.6 kJ / 1361 kcal
Tuk 72.8 g
Vláknina 13.4 g
Nasycený tuk 27.2 g
Sacharidy 119.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...