Zařízení & příslušenství
Black Pudding Scotch Eggs
Příprava 30min.
Celkový 50min.
6 portions
Suroviny
-
water (up to 1l mark)
-
shallot cut in half50 g
-
fresh parsley leaves2 sprigs
-
black pudding good quality, cut in pieces (3 cm)400 g
-
sausage meat good quality200 g
-
medium egg2
-
English mustard15 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
panko breadcrumbs100 g
-
sunflower oil, for fryingvegetable oil for frying1500 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1443.9 mg
Protein
27.4 g
Kalorie
3042.7 kJ /
727.2 kcal
Tuk
59.3 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
49.6 g
Sacharidy
21.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Leek and Potato Soup
40min.
Italian Ditalini Vegetable Soup
40min.
Cottage Pie with Colcannon Mash
1hod. 50min.
Beef, Ale and Dumpling Stew
1hod. 55min.
Butter Chicken
50min.
Marmalade Margarita
5min.
Spiced Lamb Roast
29hod. 50min.
Sausage and Fennel Orzotto
50min.
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1hod. 30min.
Lamb Meatballs
45min.
Cheese Sauce
15min.
Red Pepper and Tomato Soup
30min.