Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce

Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce

4.1 16 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod.
8 portions

Suroviny

Filling
  • water
    34 oz
  • black rice Forbidden
    8 oz
  • fennel quartered
    8 oz
  • Granny Smith apples cored, peeled and quartered
    14 oz
  • pomegranate molasses
    1 oz
  • garlic cloves
    2
  • fresh sage leaves plus extra sprigs, to garnish
    6
  • fresh rosemary leaves only, plus extra sprigs, to garnish
    1 sprig
  • celery cut into pieces (2 in.)
    3 oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper to taste
    ⅛ tsp
Stuffed Pork Loin
  • pork loin roast, boneless butterflied
    48 oz
  • prosciutto thinly sliced
    10 pieces
  • fresh sage leaves
    12
  • fresh rosemary
    3 sprigs
Apple Cider Sauce
  • Granny Smith apples cored, peeled and quartered
    8 oz
  • apple cider non-alcoholic
    24 oz
  • unsalted butter
    3 oz
  • Dijon mustard
    1 tbsp
  • maple syrup
    1 tbsp
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    1 pinch

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 483 mg
Protein 41 g
Kalorie 2485 kJ / 594 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 10 g
Sacharidy 49 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...