Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 45 g alperce seco
- 60 g passas de uva
- 60 g figo seco
- 130 g água
- 160 g leite
- 160 g iogurte grego
- 20 g óleo de girassol
- 1 c. sopa de mel
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 600 g farinha p/ bolos, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1312.7 kJ / 313.7 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 63.2 g
- Tuk
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 367.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aveia no forno com chocolate negro e frutos vermelhos
30 Min
Bolinhos gregos de curgete (Kolokithokeftedes) - TM6
45 Min
Bolachas de amendoim com chocolate
50 Min
Pão recheado com cebola e queijo
1 godz. 35 min
Bolo de amendoim
35 Min
Rosca de canela da Tia Adelina da Maria João Xavier
4 Std. 30 Min
Brownies de beterraba
45 Min
Bolo de laranja sem glúten
40 Min
Pão doce de pequeno-almoço
1 Std. 30 Min
Pão de cenoura
1 Std. 40 Min
Bolo de abacaxi e coco
1 Std.
Brioche de abóbora
2 Std.