Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pão
- 270 g farinha tipo 55
- 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. sopa de bicarbonato de sódio
- 20 g flocos de aveia
- 200 g leite, mais 1 c. de sopa p/ pincelar
- 2 ovos
- 30 g melaço
- 25 g óleo
- 2 c. chá de sal
-
50
g passas de uva
nebo 50 g passas de corinto - Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
- Sementes de abóbora q.b. p/ polvilhar
Manteiga de caju
- 250 g caju
- 40 g óleo de amendoim
- 1 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 2875 kJ / 688 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Pão de centeio e aveia
1h 30min
Pão de centeio e noz
1h 25min
Granola de abóbora
1h 5min
Pão de iogurte
50min
Queijo de tremoço
2h 20min
Pão norueguês
55min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Pão da terra
1 godz. 35 min
Pãezinhos integrais com noz e muesli
40 min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1 Std. 55 Min
Manteiga de amendoim em dois tamanhos
5min
Pão com sementes e aveia
5h 30min