Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g alperce seco cortado em pedaços
- 100 g amêndoa
- 340 g água
-
15
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 10 g açúcar
- 300 g farinha tipo 65
- 120 g farinha de alfarroba, mais q.b. p/ polvilhar
- 5 g sal
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1003 kJ / 240 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de iogurte
50 min
Pão de milho
1 godz. 20 min
Pão de centeio e noz
1 Std. 25 Min
Pão norueguês
55 Min
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2 Std.
Pão de espelta e trigo sarraceno
1 godz. 55 min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2 Std.
Pão de alfarroba
1 Std. 35 Min
Bolachas de abóbora da Sena
1 Std. 25 Min
Pão de centeio e aveia
1 Std. 30 Min
Pão da terra
1 Std. 35 Min
Pão com sementes e aveia
5 Std. 30 Min