
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g alperce seco cortado em pedaços
- 100 g amêndoa
- 340 g água
-
15
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 10 g açúcar
- 300 g farinha tipo 65
- 120 g farinha de alfarroba mais q.b. p/ polvilhar
- 5 g sal
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 240 kcal / 1003 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 41 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de banana e cacau
30min
Pão de iogurte
50min
Pão rápido com manteiga de caju
55min
Pão norueguês
55min
Scones integrais com ervas aromáticas
25min
Pão de fruta
2hod. 55min
Pãezinhos integrais com noz e muesli
40min
Pão de centeio e aveia
1hod. 30min
Pão de nozes
1hod. 55min
Pão de alfarroba
1hod. 35min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2hod.
Pão da terra
1hod. 35min