Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Borrego
- 2 c. chá de sal
- 3 pé de rosmaninho, só as folhas
- 3 pés de hortelã, só as folhas
- 2 piripíris secos
- 100 g azeite
- 1 perna de borrego (1500 g aprox.)
- 100 g vinho branco
- 150 g água
Polenta
- 130 g sêmola de milho
- 80 g queijo parmesão
- 900 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - ½ c. chá de sal
- 600 g bimis
- 40 g manteiga
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2545 kJ / 609 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Lombo de porco recheado com maçã e frutos secos
1 Std. 35 Min
Arroz de pato árabe
1 Std. 30 Min
Guisado dos reis
13hod. 10min
Nacos de vitela no pão
6h 30min
Rabo de boi
16 godz.
Coelho de fricassé com batata nova
45min
Empadão de borrego
2h 30min
Ensopado de borrego
1h
Ganso de vitela estufado
11 Std. 30 Min
Peito de pato com molho de laranja
2 Std. 20 Min
Lombinhos de porco com crosta de pistácio e puré de couve-flor - TM5
2h 30min
Coelho à transmontana
7h 30min