Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 45 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 100 g bacon cortado em pedaços
- 325 g água
- 500 g farinha tipo 65
-
10
g fermento de padeiro fresco
nebo 4 g fermento de padeiro seco - 1 pitada de açúcar
- 1 - 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta preta q.b.
- 80 g tâmaras s/ caroço cortadas em metades
- 100 g queijo de cabra, esfarelado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2351 kJ / 562 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 0.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia com azeitona e alecrim
72 Std.
Pão com pesto
2h 5min
Trufas de castanha
3hod.
Queijo de café
4 godz. 10 min
Crocante mediterrânico
50 Min
Tarteletes de amêndoa e orange curd
1h 50min
Cheesecake japonês
1 Std. 45 Min
Spanakopitas de carne e espinafres
1h 5min
Muffins com chourição e azeitona
40min
Ovos à la tripe
Žádné hodnocení
Focaccia de alecrim e tomate seco
1h 20min
Focaccias
2 Std.