Focaccia com tâmaras, bacon e queijo de cabra

Focaccia com tâmaras, bacon e queijo de cabra

4.7 14 rating
Příprava 30min.
Celkový 3hod.
6 doses

Suroviny

  • azeite mais q.b. p/ untar
    45 g
  • bacon cortado em pedaços
    100 g
  • água
    325 g
  • farinha tipo 65
    500 g
  • fermento de padeiro fresco
    10 g
    4 g fermento de padeiro seco
  • açúcar
    1 pitada de
  • sal
    1 - 1 ½ c. chá de
  • Pimenta preta q.b.
  • tâmaras s/ caroço cortadas em metades
    80 g
  • queijo de cabra esfarelado
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 0.5 mg
Protein 15 g
Kalorie 2351 kJ / 562 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 6.3 g
Sacharidy 75 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...