Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 45 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 100 g bacon cortado em pedaços
- 325 g água
- 500 g farinha tipo 65
-
10
g fermento de padeiro fresco
nebo 4 g fermento de padeiro seco - 1 pitada de açúcar
- 1 - 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta preta q.b.
- 80 g tâmaras s/ caroço cortadas em metades
- 100 g queijo de cabra, esfarelado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2351 kJ / 562 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 0.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosca mulata de Melgaço
1h 15min
Risoto de bacon e alho-francês
35 dk
Tarte tatin de tomate
1 Std. 10 Min
Bolachas de noz, azeitona e parmesão
50 dk
Rolo de queijo de cabra com crocante de frutos secos e bacon
10 Min
Risoto de quinoa e frango
50 dk
Areias de queijo e alecrim
25 min
Pão com pesto
2 Std. 5 Min
Lasanha de abóbora, alheira e grelos
1h 20min
Focaccia de sardinha
1h 20min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1h 20min
Focaccias
2h