Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de chalotas peladas, enteras
- 200 g de cebollitas francesas peladas, enteras
- 8 dientes de ajo pelados, enteros
- 200 g de remolacha cruda (con piel), en rodajas de 1 cm
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 125 g de crackers
- 70 g de queso parmesano, en trozos
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 100 g de cebolleta en trozos
- 300 g de queso cremoso
- 150 g de queso feta en trozos
- 250 g de queso mascarpone
- 4 huevos
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- 3 - 4 ramitas de tomillo fresco para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1551 kJ / 370 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 29.2 g
- Nasycený tuk
- 15.5 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 463.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de melocotón con galleta de hojaldre
2 Std. 50 Min
Trenza de membrillo y queso
2j
Corona con verduras asadas
1 Std. 40 Min
Espaguetis a la crema de limón
25 min
Crème brûlée de foie con mermelada de higos
2j 10 menit
Bizcocho con dulce de membrillo
40 min
Tarta con higos y piñones
2j 30 menit
Flanes de parmesano caramelizados
5hod. 25min
Sangría rosada
40 min
Dátiles rellenos de queso con nuez caramelizada
20 min
Rožata (Flan con limón) - Croacia
10hod. 15min
Baklava cheesecake
10hod. 30min