Gratin de prunes et crème à la vanille

Gratin de prunes et crème à la vanille

4.2 10 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
8 portions

Suroviny

  • 750 g de prunes fraiches ou congelées
  • 90 g de sucre en poudre
  • ½ c. à café de sucre vanillé maison
  • 20 g d'eau (si vous utilisez des prunes fraîches)
  • 1 gousse de vanille
  • 600 g de lait
  • 25 g de fécule de maïs
  • 2 œufs
  • 250 g de crème liquide 30-40% m.g. bien froide
  • 100 g de biscuits type boudoirs
  • 30 g d'amandes effilées

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 139.9 mg
Protein 7.3 g
Kalorie 1419.1 kJ / 339.2 kcal
Tuk 19.6 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 9.8 g
Sacharidy 35.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...