
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 feuilles de gélatine alimentaire
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de faisselle
- 400 g de fromage de chèvre frais
- 40 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- ½ botte de ciboulette fraîche ciselée
- 3 brins d'aneth frais équeutés
- 3 brins de persil frais équeutés
- 3 brins de menthe fraîche équeutés
- le zeste d'un citron jaune finement râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 221 kcal / 925 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 2 g
Alternativní recepty
Tarte au chocolat et confiture de lait
4 godz. 55 min
Crème dessert au sirop d'érable
20 min
Craquelins bretons
1 godz. 10 min
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20 min
Rillettes de pétoncle
50 min
Tarte au saint-nectaire
50 min
Punch de l'Avent
15 min
Tarte au magret fumé
45 min
Flammekueche au chèvre et oignon rouge
1 godz. 55 min
Flan de carotte, gouda et cumin
50 min
Crème dessert aux noisettes
2 godz. 40 min
Moelleux abricot et amandes façon crumble
50 min