Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g frischer Meerrettich, geschält
-
500
g Rote Bete, geschält, halbiert oder geviertelt
nebo 500 g Rote Bete, gekocht, vakuumiert, halbiert - 5 g Petersilie, abgezupft
- 40 g Olivenöl
- 40 g Apfelessig und etwas mehr zum Abschmecken
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 4 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 660 kJ / 158 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 466 mg
Alternativní recepty
Sellerie-Salat
10 min
Fenchel-Sellerie-Salat
15min
Zucchini-Salat mit Walnüssen und Feta
25 min
Staudensellerie-Parmesan-Salat
40 min
Möhrensalat
10 min
Zucchini-Frühstücks-Nester
30 min
Gemüsechips
3sa
Rote-Bete-Carpaccio
20 min
Fenchel-Sellerie-Salat
15min
Gurkensalat
10 min
Rote-Rete-Salat mit Meerettich
10 min
Coleslaw
10 min