Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, en quartiers
- 2 gousses d'ail
- 1 c. à café de paprika
- 1 pincée de piment en poudre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 200 g de poivrons rouges, en lamelles
- 200 g de poivrons jaunes, en lamelles
- 450 g de tomates concassées en conserve
- du sel
- 4 gros œufs
- 150 g feta, émiettée
- 5 brins de coriandre fraîche, ciselés
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1392.2 kJ / 332.8 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 17.7 g
- Tuk
- 22.7 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 443.9 mg
Alternativní recepty
Tagliatelle maison aux légumes et curry vert, sauce coco
1h 30min
Fettuccine aux légumes, sauce coco-curry
1h 30min
Salade de lentilles aux poivrons
40 min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1 Std. 20 Min
Salade d'aubergines et poivrons
35 min
Japchae
50 min
Patates douces farcies, coleslaw et mayonnaise banane-sriracha
50 min
Pâtes à la crème de pecorino, figues et pancetta
25 min
Tartine à la feta, aux tomates confites et courgettes rôties
30 min
Goulasch aux légumes, pois chiches et chorizo
30 min
Chakchouka aux œufs
50 min
Goulasch aux lentilles et aux champignons
45 min