Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, en quartiers
- 2 gousses d'ail
- 1 c. à café de paprika
- 1 pincée de piment en poudre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 200 g de poivrons rouges, en lamelles
- 200 g de poivrons jaunes, en lamelles
- 450 g de tomates concassées en conserve
- du sel
- 4 gros œufs
- 150 g feta, émiettée
- 5 brins de coriandre fraîche, ciselés
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1392.2 kJ / 332.8 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 17.7 g
- Tuk
- 22.7 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 443.9 mg
Alternativní recepty
Chakchouka aux œufs
50 min
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40 Min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50 min
Curry d'aubergine
50 min
Chakchouka à l'avocat
25min
Pad thaï aux crevettes
45 Min
Pizza au pesto rouge
1 Std.
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1h 20 min
Pâtes au poulet tikka masala
45 Min
Aubergines roulées à la ricotta
1h 30 min
Moussaka grecque
1h 20 min
Salade de lentilles aux poivrons
40 Min