Kompatibilní verze
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g d'oignons, coupés en quatre
- 2 gousses d'ail
- 1 pincée de pistils de safran
- 1 c. à café rase de cumin en poudre
- 1 c. à café rase de paprika
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 brins de romarin frais, équeutés
- 5 feuilles de sauge fraîche
- 900 g de tomates multicolores, en morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de poivrons, en lamelles
- 200 g de tomates cerise, coupées en deux
- 150 g de pois chiches en conserve, égouttés et rincés
- 4 œufs
- 100 g de feta, en cubes
- 10 brins de coriandre fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1435 kJ / 343 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Goulasch aux légumes, pois chiches et chorizo
30 min
Boulettes d'aubergine et boulgour, sauce yaourt aux herbes
1h 35min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50 min
Curry d'aubergine
50 min
Hachis de poulet et polenta
45 Min
Soupe aux tortellini
30 min
Chakchouka à l'avocat
25min
Polpette à l'italienne, sauce tomate et spaghetti
50 min
Pâtes au poulet tikka masala
45 Min
Aubergines roulées à la ricotta
1h 30 min
Moussaka grecque
1h 20 min
Chakchouka à la feta
1 Std.