
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de pasta fresca consulte la sección de Básicos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de hojas de espinaca fresca
- 1 pizca de sal
- pimienta negra molida al gusto
- 100 g de requesón
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 345 kcal / 1449 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 39 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Masa para pasta fresca
1hod.
Crepas
1hod. 15min
Lasaña de ricotta, menta y calabacitas
2hod.
Rollos primavera de camarón con salsa agridulce
1hod. 15min
Gnocchis de papa
50min
Pasta fresca de espinacas
25min
Pasta fresca básica
25min
Crepas, receta básica
1hod. 20min
Kreplaj
55min
Masa sablé
10min
Pan pita
1hod. 50min
Ravioles a la napolitana
50min