Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Knusperhaube
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben, und 20 g Saft ausgepresst
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g frischer Blattspinat, grob zerkleinert
-
100
g Butter, weich, in Stücken
nebo 100 g Kräuterbutter, weich, in Stücken -
50
g Panko
nebo 50 g Paniermehl - ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
Schlemmerfilet und Fertigstellung
-
600
g Seelachsfilets, frisch
nebo 600 g Seelachsfilets, TK, aufgetaut (siehe Tipp) - Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1517 kJ / 363 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 820 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burritos mit Dinkel-Hähnchen-Füllung
30 Min
Hähnchen-Spinat-Ragout mit getrockneten Tomaten
30 Min
Hähnchen in Gorgonzolasauce mit Nudeln
45min
Baguette Hawaii
30 Min
Auberginen-Paprika-Pasta
30 Min
Grünes Garnelen-Curry mit Blumenkohl-Reis
50 Min
Lachs-Curry
25min
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30 Min
Kabeljau mit Senfsauce, Petersilienwurzelcreme und Brokkoli
1h
Puten-Gemüse-Gyros
30 Min
Putenschnitzel mit Kartoffelchips-Kruste
40 Min
Hackbraten mit Pinienkern-Kräuter-Kruste und Gemüsesauce
1h