
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Knusperhaube
- 40 g Parmesan in Stücken
- 1 Zitrone, unbehandelt Schale abgerieben, und 20 g Saft ausgepresst
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g frischer Blattspinat grob zerkleinert
-
100
g Butter weich, in Stücken
nebo 100 g Kräuterbutter weich, in Stücken -
50
g Panko
nebo 50 g Paniermehl - ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
Schlemmerfilet und Fertigstellung
-
600
g Seelachsfilets frisch
nebo 600 g Seelachsfilets TK, aufgetaut (siehe Tipp) - Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 363 kcal / 1517 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Sodík
- 820 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
XXL Kartoffelrösti mit Pilzen
1 godz. 30 min
Buttermilch-Lamm vom Grill mit Dattel-Gremolata
6 godz. 25 min
Puten-Gemüse-Gyros
30 min
Erbsennudeln mit Bohnen-Chorizo-Sauce und Skrei
30 min
Tomaten-Kabeljau en papillote mit Reis
1 godz.
Schlemmerfilet à la Bordelaise
35 min
Rahm-Sauerkraut mit Chorizo
1 godz. 10 min
Pilz-Hackfleisch-Bolognese mit Bandnudeln
1 godz.
Hähnchen in Gorgonzolasauce mit Nudeln
45 min
Lachs-Curry
25 min
Geschmortes Zitronen-Zimthähnchen mit Wurzelgemüse
1 godz. 30 min
Tortellini mit Spinat-Tomatensauce
35 min