Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Knusperhaube
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben, und 20 g Saft ausgepresst
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g frischer Blattspinat, grob zerkleinert
-
100
g Butter, weich, in Stücken
nebo 100 g Kräuterbutter, weich, in Stücken -
50
g Panko
nebo 50 g Paniermehl - ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
Schlemmerfilet und Fertigstellung
-
600
g Seelachsfilets, frisch
nebo 600 g Seelachsfilets, TK, aufgetaut (siehe Tipp) - Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1517 kJ / 363 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 820 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grünes Garnelen-Curry mit Blumenkohl-Reis
50 min
Neue Kartoffeln mit Lachscreme
50 min
Hähnchen in Gorgonzolasauce mit Nudeln
45 min
Hackbraten mit Pinienkern-Kräuter-Kruste und Gemüsesauce
1h
Kabeljau mit Senfsauce, Petersilienwurzelcreme und Brokkoli
1h
Schlemmerfilet à la Bordelaise
35 min
Mini-Zitronen-Heidelbeer-Cheesecakes
8h 30min
Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi
30 min
Lachs mit Pestokruste und Gemüsereis
40 min
Tomaten-Kabeljau en papillote mit Reis
1h
Kürbis-Gnocchi mit cremiger Currysauce
2h 15min
Rindersteaks mit Tomaten-Salsa und Pimientos
50 min