Schlemmerfilet unter der Knusperhaube

Schlemmerfilet unter der Knusperhaube

4.7 145 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 Portionen

Suroviny

Knusperhaube
  • Parmesan in Stücken
    40 g
  • Zitrone, unbehandelt Schale abgerieben, und 20 g Saft ausgepresst
    1
  • Knoblauchzehen
    2
  • frischer Blattspinat grob zerkleinert
    20 g
  • Butter weich, in Stücken
    100 g
    100 g Kräuterbutter, weich, in Stücken
  • Panko
    50 g
    50 g Paniermehl
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
Schlemmerfilet und Fertigstellung
  • Seelachsfilets frisch
    600 g
    600 g Seelachsfilets, TK, aufgetaut (siehe Tipp)
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 820 mg
Protein 30 g
Kalorie 1517 kJ / 363 kcal
Tuk 24 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 15 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...