Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel Dill, abgezupft
- 300 g Frischkäse
- 100 g Schmand
- 10 g Zitronensaft
- 1 TL körniger Senf
- 5 g Honig
- 2 Prisen Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 geh. TL Kapern, abgetropft
- 200 g Räucherlachs, in Stücken
- 700 g Wasser
- 1000 g Frühkartoffeln, ungeschält, große Kartoffeln halbiert
- Butterschmalz zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2466 kJ / 589 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 759 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hähnchen in Gorgonzolasauce mit Nudeln
45min
Gedämpfte Muscheln mit Porree und Kokos-Sauce
45min
Backfisch-Nuggets mit Kräuter-Dip und Kartoffelpüree
1h
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 Min
Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi
30min
Spätzle mit Spargel-Bärlauch-Rahmsauce
45min
Spinat-Möhren-Salat mit Garnelen
35 Min
Garnelen-Fajitas mit Joghurt-Guacamole und Sprossen
25 min
Rindersteaks mit Tomaten-Salsa und Pimientos
50min
Schlemmerfilet unter der Knusperhaube
45min