Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel Dill, abgezupft
- 300 g Frischkäse
- 100 g Schmand
- 10 g Zitronensaft
- 1 TL körniger Senf
- 5 g Honig
- 2 Prisen Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 geh. TL Kapern, abgetropft
- 200 g Räucherlachs, in Stücken
- 700 g Wasser
- 1000 g Frühkartoffeln, ungeschält, große Kartoffeln halbiert
- Butterschmalz zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2466 kJ / 589 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 759 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eier-Spargel-Salat mit Lachs und Senfsauce
1h
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30 min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 min
Kabeljau mit Johannisbeersauce und Linsen-Gemüse
1h
Kabeljau mit Senfsauce, Petersilienwurzelcreme und Brokkoli
1h
Schlemmerfilet à la Bordelaise
35 min
Tomaten-Kabeljau en papillote mit Reis
1h
Reis-Thunfisch-Salat
40p
Schnelle Tomaten-Lachs-Nudeln
30 min
Kartoffel-Lachs-Auflauf
1óra 40p
Lachs-Krabben-Pasta
35 min
Gurken-Lachs-Ragout
30 min