Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel Dill, abgezupft
- 300 g Frischkäse
- 100 g Schmand
- 10 g Zitronensaft
- 1 TL körniger Senf
- 5 g Honig
- 2 Prisen Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 geh. TL Kapern, abgetropft
- 200 g Räucherlachs, in Stücken
- 700 g Wasser
- 1000 g Frühkartoffeln, ungeschält, große Kartoffeln halbiert
- Butterschmalz zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2466 kJ / 589 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 759 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaten-Kabeljau en papillote mit Reis
1h
Backfisch-Nuggets mit Kräuter-Dip und Kartoffelpüree
1h
Schlemmerfilet à la Bordelaise
35min
Fladen mit Champignons und Serrano-Schinken
4h 30min
Spinat-Crostini
20min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35min
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
35min
Kartoffel-Lachs-Auflauf
1 Std. 40 Min
Garnelen-Pasta mit Pesto-Sauce
25min
Lachs-Krabben-Pasta
35min
Gurken-Lachs-Ragout
30min
Schnelle Tomaten-Lachs-Nudeln
30min