Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 Cherry-Tomaten, halbiert
- 320 g Zucchini, in Würfeln (2 cm)
- 1 ¾ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- Kräuter der Provence, getrocknet, zum Würzen
- 15 g Basilikumblätter, frisch, und etwas mehr zum Bestreuen
- 140 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 4 Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g)
- 1200 g Wasser
- 300 g Reis, parboiled
- 300 g gelbe Paprika, in Stücken (2 cm)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Sahne
- 30 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2483 kJ / 593 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 10.9 g
- Sodík
- 1280 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ofenfisch mit Gemüse
50min
Kabeljau mit Senfsauce, Petersilienwurzelcreme und Brokkoli
1 godz.
Schnelle Tomaten-Lachs-Nudeln
30min
Gurken-Lachs-Ragout
30min
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45min
Lachs mit Gemüse-Käse-Topping und Reis
1 godz.
Kabeljau mit Minze und Linsenstampf
45min
Garnelen-Pasta mit Pesto-Sauce
25min
Kabeljaufilet mit Nektarinen-Tomaten-Ragout
25min
Kartoffel-Lachs-Auflauf
1 godz. 40 min
Schlemmerfilet unter der Knusperhaube
45min
Hähnchen in Estragonsauce
50min