Rinderhüftsteak mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce

Rinderhüftsteak mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce

4.6 170 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 Portionen

Suroviny

Steaks
  • Öl
    2 EL
  • Rinderhüftsteaks (à 200 g, 4 cm dick)
    4
Stampf und Sauce
  • Milch
    600 g
  • Butter weich
    100 g
  • Kartoffeln, mehligkochend in Stücken (3 cm)
    800 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    3 TL
  • Muskat
    ½ TL
  • Zwiebeln halbiert, in halben Ringen
    200 g
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Sherry
    30 g
  • Sahne
    200 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Speisestärke
    3 TL
  • Senf
    20 g
  • Worcester-Sauce
    1 TL

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 2087 mg
Protein 55 g
Kalorie 4042 kJ / 966 kcal
Tuk 61 g
Vláknina 5.7 g
Nasycený tuk 33 g
Sacharidy 52 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...