![Tocăniță de iepure Tocăniță de iepure](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/05F8D2AA-C872-48E6-BD53-172FA11C2304/Derivates/F5E60FF5-0480-4FCB-A798-E911E69B989E.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g ulei de măsline extravirgin
- 2 căței de usturoi
- 60 g ceapă galbenă
- 10 fire ierburi aromate proaspete, în amestec, doar frunzele (ex. pătrunjel, cimbru, oregano), plus pentru decor
- 400 g roșii cuburi, din conservă
- 800 g carne de iepure, fără os, tăiată bucăți (aprox. 6 cm)
- 50 g apă
- 40 g vin alb, sec
- 1 linguriță concentrat pastă de pui (vezi recomandări)
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1760.3 kJ / 419 kcal
- Protein
- 59.1 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 16.7 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 926.1 mg
Alternativní recepty
Gulaș tradițional austriac, din carne de vită
4 godz.
Tocană de vită cu gnocchi
1h 30min
Suc de pepene verde
10min
Coaste de porc cu bourbon
5h 50min
Cheesecake cu coacere cu budincă de Crăciun
13 godz. 50 min
Tocăniță de iepure (Gibelotte)
1hod. 35min
Mușchi de porc cu miere și ierburi aromate
4h 10 min
Rulouri de porc cu spanac
55 min
Tocană de năut cu legume
Žádné hodnocení
Suc de rubarbă și căpșune
45 min
Friptură de pui umplut cu portocală și garnitură cu jambon
2 Std. 5 Min
Tocăniță de cartofi cu carne de vită
1 godz. 10 min