Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g de nata (35% de grasa)
- 190 g de leche entera (y algo más para pincelar)
- 30 g de mantequilla (y algo más para engrasar)
- 110 g de azúcar
- 600 g de harina de fuerza
- 90 g de clara de huevo
- 9 g de levadura de panadería deshidratada
- 1 cucharadita de sal
- 35 g de leche en polvo entera
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 5.1 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 116.4 mg
Alternativní recepty
Pan plegado de ajo y hierbas
1 Std. 40 Min
Corona trenzada dulce de espelta blanca
4 Std.
Concentrado de caldo de carne y verduras (Cocción lenta)
3 Std.
Brioche rápido
1h 50min
Bollitos para la cena
1 Std. 40 Min
Crackers integrales
1 Std. 40 Min
Colines tres sabores
Žádné hodnocení
Pan de leche (método Tangzhong)
2 godz. 35 min
Masa madre de manzana y trigo
48 godz. 20 min
Mezcla de especias para panes rústicos
5 Min
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14 Std. 30 Min
Yogurt natural (Fermentar)
12h 10min