Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 20 g de aceitunas negras sin hueso
- 150 g de cebolla en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
- 1 pastilla de caldo de carne desmenuzada
- 2 dientes de ajo
- 1 tomate maduro pelado y cortado en cuartos (aprox. 120 g)
- 150 g de carne picada de ternera
- 1 pellizco de comino molido
-
¼
de cucharadita de ají panca molido
nebo ¼ de cucharadita de cayena molida - ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 15 - 20 g de pasas sin semillas
Puré de patatas
- 600 g de agua
- 1000 g de patatas harinosas chascadas
Montaje y fritura
- 80 g de harina
- 2 huevos batidos
- 100 g de pan rallado
- 400 - 500 g de aceite para freír
- 12 hojas de lechuga (cogollos)
- 100 g de cebolla roja en juliana
-
1
cucharadita de cilantro fresco picado
nebo 1 cucharadita de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 906 kJ / 216 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 26.7 g
- Tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta a las tres leches
12h 45min
Tallarines saltados con carne
30min
Dobladitas
1h 5min
Ají de gallina
1 Std. 15 Min
Causa limeña de atún
1h 20min
Choripanes con salsa pebre
2 Std.
Calzones rotos
35min
Leche asada
4h 40min
Empanadas chilenas (empanadas de pino)
6 godz. 50 min
Porotos granados con mazamorra
1 Std. 15 Min
Sopaipillas chilenas
45 Min
Cóctel pisco sour
10min