Kompatibilní verze
Hachis parmentier aux herbes, purée au paprika
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g de viande de bœuf
- 800 g d'eau
- 1 branche de thym frais
- 1 cube de bouillon de volaille
- du sel
- du poivre moulu
La purée au paprika
- 1000 g de pommes de terre, coupés en rondelle
- 50 g de beurre
- 1 c. à soupe de paprika
- du sel
- du poivre moulu
- ½ botte de ciboulette fraîche, ciselée
- 20 feuilles de persil frais, hachées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3143 kJ / 752 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 36 g
Alternativní recepty
Fajitas au poulet, cheddar et poivron
25min
Croque-messieurs en étoiles
40min
Cannelloni sauce bolognaise
1 Std. 15 Min
Pâtes au thon et à la sauce tomate
30min
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1h 30min
Tatin d'oignons à la moutarde
2 Std. 20 Min
Porc au caramel, petits pois et riz
1h 10min
Fondant au chocolat
40min
Gratin de pommes de terre
1h 10min
Bœuf bourguignon
1 Std. 40 Min
Croquettes de poisson et purée maison
1 Std. 20 Min
Mon petit hachis Parmentier
1h