Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 560 g di acqua
- 3 g di lievito di birra disidratato
- 400 g di farina manitoba (13 g di proteine)
- 10 g di sale
- 55 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- semola di grano duro q.b.
- fiocchi di sale, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 970.1 kJ / 231.9 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Tuk
- 7.2 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 493.5 mg
Alternativní recepty
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Impasto base per pane
1 Std.
Focaccia millebolle
28h
Pagnotta rustica
3h
Focaccia al latte
6h 30 min
Focaccia alle cipolle
2h 40 min
Purè di patate (TM6)
1 Std.
Pane toscano (TM6)
16 godz. 30 min
Pane semplice
4h
Impasto per pizza integrale
2 Std.
Focaccia genovese (TM6)
5h