Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água
-
10
g fermento de padeiro fresco
nebo 5 g fermento de padeiro seco - 350 g farinha tipo 65
- 5 g sal
-
Sêmola de trigo q.b. p/ polvilhar
nebo Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar - 16 c. sobremesa de queijo-creme com ervas (160 g aprox.) ou outro a gosto (ver dica)
- Molho de tomate q.b. p/ pincelar (ver dica)
- 1 cebola roxa pequena, cortada em lâminas (60 g aprox.)
- 1 queijo mozarela fresco partido em pedaços (125 g aprox.)
- Manjericão q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 5178.6 kJ / 1237.7 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 140.8 g
- Tuk
- 55.7 g
- Nasycený tuk
- 30.2 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Sodík
- 1756 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sonhos de bacalhau
1h 10 min
Trança com recheio de salsicha fresca de porco
40min
Cestos de batata com ovos e bacon
40min
Mini pizas a vapor
1u.
Molho de caramelo e café expresso
45min
Batatas caramelizadas com mel
50min
Arroz de cenoura
30 min
Pães de leite
1 godz. 35 min
Brioche de abóbora
2h
Frango pizzaiola com massa fresca
30 min
Scones de queijo cheddar e azeitonas
25 min
Queques de chouriço
30 min