Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 90 g de champignons de Paris frais, en morceaux
- 350 g de viande de bœuf hachée
- 1 gousse d'ail, hachée
- 4 feuilles de basilic frais
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de vin rouge
- 200 g de coulis de tomates
- 20 g de beurre
- 20 g de farine de blé semi-complet
- 200 g de lait
- 1 pincée de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 8 cannelloni à garnir
- 10 g de parmesan râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2000.9 kJ / 478.2 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 36.4 g
- Tuk
- 23.9 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 125 mg
Alternativní recepty
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min
Mon petit hachis Parmentier
1h
Pâtes au thon et à la sauce tomate
30min
Gâteau moelleux, façon quatre-quarts
55min
Purée mousseline
40min
Tarte amandine aux pommes et poires
50min
Couscous aux légumes
40min
Escalopes milanaises et spaghetti à la tomate
1h
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30min
Couscous de poulet aux légumes
1h 20min
Gâteau moelleux au chocolat
40min