Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte feuilletée express
- 200 g de beurre demi-sel, préalablement congelé en morceaux
- 200 g de farine de blé
- 90 g d'eau froide
La pâte de speculoos
- 20 g de sucre en poudre
- 25 g de cassonade
- 200 g de biscuits speculoos, émiettés
- 100 g de lait entier
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
La garniture aux pommes
- 500 g d'eau
- 400 g de pommes, coupées en quartiers
- 1 œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2739.9 kJ / 654.9 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 61.3 g
- Tuk
- 43.4 g
- Nasycený tuk
- 26.1 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 275.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1h 40min
Crumbcake framboise-chocolat
1h
Couronne des rois chorizo, lardons, pignons pins et persil
3h
Lembas de la Terre du Milieu
50min
Gâteau vapeur vanille, fraise, rhubarbe
1 Std. 15 Min
Tarte au magret fumé
45 min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2h 30min
Gratin de ravioli
1h 40min
Crème dessert aux speculoos
6 godz. 20 min
Brookie aux noix
55min