Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 75 g de beurre doux, froid, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre
- 150 g de lait
- 180 - 250 g de restes de fromage
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 œufs
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- salade verte, pour le service (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1256.9 kJ / 302.6 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 23.2 g
- Nasycený tuk
- 15.1 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 372.8 mg
Alternativní recepty
Tourte aux pommes de terre façon tartiflette
3 godz. 5 min
Crumble au reste de ratatouille
45min
Brookie aux noix
55min
Gratin dauphinois aux cèpes
1h 30min
Tarte au gruyère
50min
Quiche de la boîte à fromage
55min
Tarte fine tomates cerise, mozzarella et thon
1 Std. 10 Min
Tarte aux champignons et beaufort
1h 15min
Mini-croque-monsieur béchamel-jambon
40min
Tarte aux oignons, lardons et fromage
1h 30min
Feuilleté au fromage
2u. 5min
Quiche moutarde, thon et tomates confites
50min