Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à pain
- 220 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, type 55
- 1 c. à café bombée de sel
- farine de blé, type 55, pour le plan de travail
La garniture
- 4 gousses d'ail
- 4 brins de persil plat frais
- 60 g de beurre mou, coupé en morceaux
- 200 g de fromage de chèvre frais
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de miel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1139.1 kJ / 272.3 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 32.2 g
- Tuk
- 11.9 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 559.2 mg
Alternativní recepty
Briochettes aux pépites de chocolat
4 Std.
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1 Std.
Roulé au jambon, chèvre et pommes de terre
1 Std.
Financiers à la framboise
25min
Chorizo brioché
2h 20 min
Brioche des rois citron et fève tonka
4 godz. 30 min
Noix de cajou grillées au curry
30 min
Bagel en 3 ingrédients
35 Min
Amandes sucrées à la cannelle
25min
Babka salé au saumon fumé
4 Std.
Brioche butchy à partager
3u. 50min
Brioche extra moelleuse
3h 45min