Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à pain
- 220 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, type 55
- 1 c. à café bombée de sel
- farine de blé, type 55, pour le plan de travail
La garniture
- 4 gousses d'ail
- 4 brins de persil plat frais
- 60 g de beurre mou, coupé en morceaux
- 200 g de fromage de chèvre frais
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de miel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1139.1 kJ / 272.3 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 32.2 g
- Tuk
- 11.9 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 559.2 mg
Alternativní recepty
Cheesecake sans cuisson aux Oreo®
12 godz.
Préfou à l'ail
3h 10min
Brioche feuilletée
5 Std.
Roulé au jambon, chèvre et pommes de terre
1 Std.
Tarte aux champignons et beaufort
1h 15min
Jambalaya de poulet
40 Min
Palmier pesto rosso
45 Min
ATELIER menu 2
1 Std.
ATELIER menu 1
1 Std.
Tartinable de pois chiches au mélange du trappeur
10 Min
Pain apéritif noir aux lardons, oignons, tomates séchées et béchamel
1h 30min
Pizza ball
2 godz. 35 min