Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de farine de blé
- 50 g de beurre, en morceaux, et un peu pour les ramequins
- 50 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 70 g de concentré de tomate
- 100 g de blanc de poireau, coupé en tronçons
- 400 g d'eau
- 300 g de bouillon de fruits de mer
- 50 g de vin blanc
- 4 branches de thym frais, effeuillées
- 1 c. à soupe de sucre roux
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de noix de saint-jacques, coupées en deux
- 300 g de cabillaud, en petits morceaux
- 4 pâtes feuilletées
- 1 jaune d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3252.8 kJ / 781.5 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 47.5 g
- Tuk
- 53.4 g
- Nasycený tuk
- 35.3 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 1081.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Palets bretons à la coco
45 min
Tourte feuilletée au poireau et aux saumons frais et fumé
1 godz. 30 min
Saumon poêlé sauce tomates cerise et épinards
35min
Roulé au jambon, chèvre et pommes de terre
1h
Risotto aux légumes d'hiver et filet de poisson
30 min
Entremets chocolat-café
4小时
Tarte à gros bords
1 godz. 50 min
Tarte amandine aux poires
2h 30min
Lotte crémeuse au safran
3hod. 35min
Soufflé normand
45 min
Minitartelettes fines avec concombre et poivron
40min
Brioche moelleuse
4小时 15 分钟