Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 300 g de lait
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 5 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 4 tranches de pain d'épices
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1030.7 kJ / 246.3 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 24.7 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 102.2 mg
Alternativní recepty
Chocolats de Noël
1h
Os en chocolat
1 godz. 45 min
ATELIER menu 2
1h
Nids de trifle au chocolat
30 Min
ATELIER menu 1
1h
Chocolat liégeois
4 godz. 30 min
Napolitain
4h 20min
Carpaccio d'ananas avec sorbet rose
20min
Cake glacé comme un vacherin aux bananes et framboises
2 godz. 40 min
Macarons à la vanille
3 Std.
Dôme glacé au yaourt, à la fraise et à la myrtille
10min
Roulés de saumon et de courgette
25min