Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 克 板豆腐 ,切片,約1公分厚
- 200 克 綜合蔬菜 ,如花椰菜、玉米筍、甜椒等等,切成和豆腐大小一致。
- 鹽
- 黑胡椒粉
- 橄欖油
- 15 克 新鮮南薑
- 15 克 香茅 ,新鮮,切碎
- 10 克 蒜頭
- 5 克 乾辣椒 ,去籽,泡溫水20分鐘,瀝乾
- 10 克 紅蔥頭
- 30 克 無鹽烤花生
- 3 克 香菜 ,只取根,切碎
- 1 茶匙 白胡椒粒
- 1 茶匙 鹽
- 30 克 豆腐乳
- 15 克 油
- 290 克 椰漿
- 4 片 泰國檸檬葉 ,新鮮
- 200 克 水
- 2 片 泰國檸檬葉 ,新鮮,切細絲
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1427.4 kJ / 341.2 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Tuk
- 26.5 g
- Nasycený tuk
- 15.4 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 2098.6 mg