梅干菜滷筍丁
TM6 TM5 TM31

梅干菜滷筍丁

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 50 克 梅干菜乾 ,(梅乾菜重量為泡水前重量),泡水,擠乾,切碎
  • 8 克 乾香菇 ,(香菇重量為泡水前重量),泡水,切丁
  • 15 克 油
  • 3 克 薑 ,切絲
  • 160 克 竹筍 ,切丁
  • 30 克 醬油
  • 15 克 冰糖
  • 1 小撮 白胡椒粉
  • 1 小撮 五香粉

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
201 kJ / 48 kcal
Protein
1.5 g
Sacharidy
5.7 g
Tuk
2.7 g
Nasycený tuk
0.4 g
Vláknina
1.1 g
Sodík
277.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty