梅干菜滷筍丁

梅干菜滷筍丁

4.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 人份

Suroviny

  • 梅干菜乾 (梅乾菜重量為泡水前重量),泡水,擠乾,切碎
    50 克
  • 乾香菇 (香菇重量為泡水前重量),泡水,切丁
    8 克
  • 15 克
  • 切絲
    3 克
  • 竹筍 切丁
    160 克
  • 醬油
    30 克
  • 冰糖
    15 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 五香粉
    1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 277.7 mg
Protein 1.5 g
Kalorie 201 kJ / 48 kcal
Tuk 2.7 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 0.4 g
Sacharidy 5.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...