Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 175 g vinho branco seco
- 300 g farinha tipo 65
-
200
g farinha tipo 00
nebo 200 g farinha tipo 65 - 150 g azeite
- 10 g sal
- Nutriční hodnoty
- na 30 g
- Kalorie
- 519.8 kJ / 124.2 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Tuk
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 146.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo de frutos secos do Algarve
1 Std. 10 Min
Bolo de bolachas e chocolate sem glúten
35 min
Feijoada à marinheiro
1h
Tarte de chocolate e pera espiralizada - TM6
Žádné hodnocení
Pão de forma sem glúten
14h
Coelhinhos de pão com recheio de queijo derretido
45 min
Terrine de beterraba e queijo de cabra - TM6
Žádné hodnocení
Pão doce de canela
2h 40min
Árvores de bolachas
2h 40min
Pãezinhos enfarinhados
1j 55 menit
Pães de leite
1h 35 min
Pão de cenoura
1h 40min