Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 50 g queijo Gruyère cortado em pedaços
- 75 g manteiga cortada em pedaços pequenos (1-2 cm aprox.), previamente congelada, mais q.b. p/ untar
- 100 g farinha p/ pão s/ glúten, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g amido de milho
- 50 g água fria
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 150 g bacon cortado em cubos
- 4 ovos
- 50 g leite
- 100 g natas, min. 30% de gordura
- ¼ c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 1320.2 kJ / 315.5 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 24.8 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 575.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa creme de abóbora com casca e sementes
40 min
Bolinhos de batata-doce com iogurte grego, salmão fumado e cebolinho - TM6
Žádné hodnocení
Bolo salgado de polenta
1h 30min
Refresco de café
5 Min
Chocolate picante com frutos secos
10 Min
Quiche Lorraine
50 min
Quiche de curgete com crumble de parmesão
1 Std. 15 Min
Korma de couve-flor
2u. 20min
Wraps de alface com frango e molho de caril e coco
40 min
Abóbora com risoto
1 Std. 5 Min
Crepes sem glúten
20min
Creme de curgete e manjericão
25 min