Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 50 g queijo Gruyère cortado em pedaços
- 75 g manteiga cortada em pedaços pequenos (1-2 cm aprox.), previamente congelada, mais q.b. p/ untar
- 100 g farinha p/ pão s/ glúten, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g amido de milho
- 50 g água fria
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 150 g bacon cortado em cubos
- 4 ovos
- 50 g leite
- 100 g natas, min. 30% de gordura
- ¼ c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 1320.2 kJ / 315.5 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 24.8 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 575.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmão com molho de alho-francês e batata
50 min
Salada de laranja e funcho - TM6
Keine Bewertungen
Batata-doce recheada com tempeh e tahini
1h
Rolinhos de verão vegetarianos - TM6
1h
Empada de cabrito da Sara Lajas
13h 20min
Menu: Sopa de tomate e feijão com Omelete de couve e feta
40 min
Tarte de legumes com farinha de grão vegan
1h 5min
Menu: Sopa picante, pãezinhos a vapor e bebida de coentros
Keine Bewertungen
Rolos de lasanha com espinafres
1h
Quiche de carne seca
Keine Bewertungen
Piza de batata-doce
1h 5min
Tarteletes Mont blanc
2 godz. 10 min