Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g azeite
-
300
g cebola cortada em fatias
nebo 300 g cebola roxa cortada em fatias
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 27 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saltear 200 g de cebola
20min
Saltear 400 g de beringela
35min
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20min
Saltear 250 g de chalota
20min
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
25min
Refogar 200 g de cebola
25min
Saltear 350 g de chalota
Keine Bewertungen
Refogar 200 g de cebola e alho
20min
Saltear 200 g de alho-francês
20min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15min
Refogar 200-300 g de cebola
20min
Saltear 200 g de cebola e alho
20min