Zařízení & příslušenství
Saltear 300 g de cebola
Příprava 10min.
Celkový 20min.
1 dose
Suroviny
-
azeite20 g
-
300 g cebola roxa, cortada em fatiascebola cortada em fatias300 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 dose
Sodík
27 mg
Protein
4 g
Kalorie
1089 kJ /
260 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Refogados
12 recepty/-ů
Portugalsko
Portugalsko
Mohlo by se vám také líbit...
Saltear mistura de legumes
30min.
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25min.
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20min.
Saltear frango em tiras
15min.
Saltear 200 g de alho-francês
20min.
Refogar 350 g de chalota
25min.
Saltear 250 g de chalota
20min.
Refogar 200 g de cebola e alho
20min.
Saltear 200 g de cebola e alho
20min.
Refogar 200 g de cebola
25min.
Refogar 200-300 g de cebola
20min.
Saltear 200 g de cebola
20min.