Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 balíček perníku na strouhání, na kousky
- 2 - 3 polévkové lžíce směsi ořechů, celých
- 2 - 3 polévkové lžíce loupaných mandlí
- 1 polévková lžíce rozinek
- 2 sušené fíky
- 200 gramů sušených švestek
- 2 plátky citrónu, i s kůrou
- 1 celou skořici
- 5 hřebíčků
- 1 badyán
- 1100 gramů horké vody
- 1 balíček vanilkového cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 823 kJ / 197 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 33.6 g
- Tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sněhový ořechový dort
40 Min
Zapékané těstoviny s plody moře a bešamelem (bez laktózy)
1h 10min
Velikonoční uzené v chlebovém těstě s uzenou polévkou
2 Std. 45 Min
Grilovaná kapusta s majonézou z lososovitého pstruha
Žádné hodnocení
Bramborové koláčky s prejtem a červenou cibulí
Žádné hodnocení
Vepřové maso s houbami na víně
1 Std. 50 Min
Knedlíky z bramborového těsta s houbami
40 Min
Hrušky v páře s kořeněnou čokoládovou polevou
40 Min
Baleárská omáčka
15min
Béarnská omáčka
20 Min
Sýrová pomazánka Almogrote
1 Std.
Bramborové knedlíky
50 Min