Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Piškot
- 4 vejce
- 120 gramů cukru
- 180 gramů hladké mouky
- ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 1 špetka soli
Náplň a dokončení
- 10 plátků želatiny, bílé
- 80 gramů cukru
- 400 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
- 500 gramů polotučného tvarohu
- 40 gramů citrónové šťávy
- 1 konzerva broskví, okapaných (hmotnost okapaných broskví 450 gramů)
- 300 gramů třešňové šťávy
- 1 balíček dortového želé, neslazeného, červeného
- 500 gramů jahod, na čtvrtky
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1473 kJ / 352 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rebarborový koláč
1 Std. 15 Min
Jahodové řezy
1 Std. 10 Min
Čokoládovo-malinový zatočený dort
4h 30min
Broskvový dort
12h 35min
Královské banánové kostky
1h 30min
Rebarborový koláč se sněhovou krustou
1 Std. 20 Min
Mřížkovaný koláč s lískovými ořechy
3h 15min
Kynutá bábovka s ořechy (bez cukru)
2 Std.
Piškotový dort s krémem mascarpone
1 Std. 40 Min
Švestkový koláč
1 Std. 40 Min
Čokoládový dort se slaným karamelem
2 Std. 40 Min
Ovocné knedlíky na páře
1 Std. 40 Min