
Zařízení & příslušenství
Jahodovo-broskvový dort
Příprava 1hod.
Celkový 12hod.
12 kusů
Suroviny
Piškot
-
vejce4
-
cukru120 gramů
-
hladké mouky180 gramů
-
kypřicího prášku do pečiva½ čajové lžičky
-
soli1 špetka
Náplň a dokončení
-
plátků želatiny bílé10
-
cukru80 gramů
-
smetany ke šlehání, min. 33 % tuku400 gramů
-
polotučného tvarohu500 gramů
-
citrónové šťávy40 gramů
-
broskví okapaných (hmotnost okapaných broskví 450 gramů)1 konzerva
-
třešňové šťávy300 gramů
-
dortového želé, neslazeného, červeného1 balíček
-
jahod na čtvrtky500 gramů
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
352 kcal /
1473 kJ
Protein
11 g
Tuk
15 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
1.7 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Tvaroh
10 recept
Česká republika
Česká republika