Jahodovo-broskvový dort

Jahodovo-broskvový dort

3.2 6 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 12hod.
12 kusů

Suroviny

Piškot
  • 4 vejce
  • 120 gramů cukru
  • 180 gramů hladké mouky
  • ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
  • 1 špetka soli
Náplň a dokončení
  • 10 plátků želatiny bílé
  • 80 gramů cukru
  • 400 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
  • 500 gramů polotučného tvarohu
  • 40 gramů citrónové šťávy
  • 1 konzerva broskví okapaných (hmotnost okapaných broskví 450 gramů)
  • 300 gramů třešňové šťávy
  • 1 balíček dortového želé, neslazeného, červeného
  • 500 gramů jahod na čtvrtky

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 kus

Protein 11 g
Kalorie 1473 kJ / 352 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 1.7 g
Sacharidy 42 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...