
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů sušených hub
- 900 gramů vody
- 1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
- 300 gramů brambor, na čtvrtky, typu C
- 280 gramů cibule, napůl
- 20 gramů oleje
- 1 vejce
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře, mletého
- 130 gramů hrubé mouky
- 110 gramů krupice, dětské
- 1 balíček kypřicího prášku do pečiva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1266 kJ / 302 kcal
- Protein
- 9.84 g
- Sacharidy
- 48.9 g
- Tuk
- 6.34 g
- Vláknina
- 10.66 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gulášová polévka s balzamikem
1h 30min
Velikonoční majonézová omáčka
Žádné hodnocení
Portugalské koblížky (BOLAS DE PORTUGAL)
2 Std. 10 Min
Velikonoční nádivka
1h 35min
Oplatkové košíčky na zmrzlinu
Žádné hodnocení
Karbanátky z hub
35 Min
Plněné nové brambory s rozmarýnem
1sa 5 dk
Kuřecí polévka s kukuřicí a brokolicové terinky
1 Std. 25 Min
Bramboráky se zelím a slaninou
20 dk
Fougasse se sýrem
2h 35min
Třešňovo-jablečný džem
1 Std.
Karlovarské knedlíky
50 Min