Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů sušených hub
- 900 gramů vody
- 1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
- 300 gramů brambor, na čtvrtky, typu C
- 280 gramů cibule, napůl
- 20 gramů oleje
- 1 vejce
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře, mletého
- 130 gramů hrubé mouky
- 110 gramů krupice, dětské
- 1 balíček kypřicího prášku do pečiva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1266 kJ / 302 kcal
- Protein
- 9.84 g
- Sacharidy
- 48.9 g
- Tuk
- 6.34 g
- Vláknina
- 10.66 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terina z vepřového a kuřecího mletého a z kachních foie gras s chutney z portského vína
Nessuna valutazione
Jahodový koláč
13 godz. 55 min
Okurkovo-šunkové palačinky
1h 10min
Kulebjaka - piroh se zelím a houbami
2 Std. 40 Min
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
1h 10min
Hrášková kaše
13min
Koláč s mascarpone (bez cukru)
4 godz. 30 min
Broskvový dort
12 godz. 35 min
Letní ovocný dort
12 godz. 35 min
Pizza Quattro stagioni
1h 30min
Koláč s pudingem a meruňkami
1 Std. 15 Min
Bramborové knedlíky se špenátem
1h 40min