Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí, na kousky (3 cm)
- 40 gramů strouhanky
- ½ - ¾ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 ¾ - 3 čajové lžičky soli
- 220 gramů smetany, min. 30 % tuku
- voda na vaření noků
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1013.2 kJ / 242 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 17.2 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jarní polévka s bylinkovými kostkami
40 Min
Slezské pirohy se škvarky a česnekem
45min
Rajčatový vývar
3h 15min
Kandovaná pomerančová kůra v čokoládě
26 godz.
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1 Std. 30 Min
Parmazánové noky trikolóra
50min
Mramorové piškotové řezy s broskvovým krémem
4 Std. 30 Min
Kuřecí nudlová polévka se sýrovými knedlíčky
1h
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35min
Vánoční houbová polévka s nudlemi
30min
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45min
Kapání do polévky
25min