Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí, na kousky (3 cm)
- 40 gramů strouhanky
- ½ - ¾ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 ¾ - 3 čajové lžičky soli
- 220 gramů smetany, min. 30 % tuku
- voda na vaření noků
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1013.2 kJ / 242 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 17.2 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30min
Mražený šlehačkový dort s malinami
4h 10min
Polévka s těstovinami, vepřová rolka se zeleninou a 2 druhy muffinů, s džemem a s ovocem
1 godz. 40 min
Zeleninovo-sýrové fondue
30min
Kuřecí polévka s kukuřicí a s bylinkovými knedlíčky
1 godz. 30 min
Hruškový kompot s lískovými oříšky
25min
Krupicové noky
45min
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35min
Kapání do polévky
25min
Vajíčkový salát v křupavých velikonočních mističkách
1 godz.
Česneková polévka
20min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1 godz. 10 min