Zařízení & příslušenství
Kuřecí noky do polévky
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porce
Suroviny
-
200 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí na kousky (3 cm)
-
40 gramů strouhanky
-
½ - ¾ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 ¾ - 3 čajové lžičky soli
-
220 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
voda na vaření noků
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
12.8 g
Kalorie
1013.2 kJ /
242 kcal
Tuk
17.2 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
9.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Zavářky do polévek
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bramborové knedlíky
50min.
Vývar z červené řepy
4hod. 15min.
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35min.
Okurková polévka s krevetovým špízem
35min.
Bavorské knedlíčky do polévky
1hod.
Kompot a lá staré časy
40min.
Nadýchaná omeleta s krabími tyčinkami
45min.
Karbanátky z hub
35min.
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1hod. 5min.
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1hod. 10min.
Kapustové karbanátky
50min.
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1hod. 30min.