
Zařízení & příslušenství
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 5min.
2 porce
Suroviny
-
750 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
350 gramů brambor na čtvrtky
-
2 pstruzi, čerství, vykuchaní a očištění
-
1 - 2 citróny šťáva, plus citrón pro servírování
-
sůl dle chuti
-
pepř černý, mletý dle chuti
-
350 gramů zeleniny čerstvé, např. květák, mrkev, chřest
Holandská omáčka:
-
100 gramů másla na kostičky
-
4 žloutky
-
50 gramů bílého vína
-
10 gramů citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky pepře černého, mletého
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
960 kcal /
4021 kJ
Protein
46.9 g
Tuk
63.1 g
Sacharidy
39.9 g
Vláknina
7.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Základní kuchařka
189 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Kapr vařený v páře
55min
Gnocchi s lososem a hráškem
20min
Treska s kroupotem
50min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1hod.
Kapr v páře s koprovou zálivkou
1hod. 5min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50min
Losos s pórkem a bylinkami
35min
Losos se špenátem a divokou rýží
1hod. 15min
Losos se zeleninou a kuskusem
40min
Pstruh na páře a květákové pyré
1hod. 10min