
Zařízení & příslušenství
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
Příprava 20min
Celkový 1hod. 5min
2 porce
Suroviny
-
vody750 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
brambor na čtvrtky350 gramů
-
pstruzi, čerství, vykuchaní a očištění2
-
citróny šťáva, plus citrón pro servírování1 - 2
-
sůl dle chuti
-
pepř černý, mletý dle chuti
-
zeleniny čerstvé, např. květák, mrkev, chřest350 gramů
Holandská omáčka:
-
másla na kostičky100 gramů
-
žloutky4
-
bílého vína50 gramů
-
citrónové šťávy10 gramů
-
soli½ čajové lžičky
-
pepře černého, mletého½ čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
960 kcal /
4021 kJ
Protein
46.9 g
Tuk
63.1 g
Sacharidy
39.9 g
Vláknina
7.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Základní kuchařka
189 recept
Česká republika
Česká republika