Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
TM31 TM5 TM6

Pstruzi v holandské omáčce s bramborami

4.2 (13 hodnocení)

Suroviny

  • 750 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli
  • 350 gramů brambor, na čtvrtky
  • 2 pstruzi, čerství, vykuchaní a očištění
  • 1 - 2 citróny, šťáva, plus citrón pro servírování
  • sůl, dle chuti
  • pepř černý, mletý, dle chuti
  • 350 gramů zeleniny, čerstvé, např. květák, mrkev, chřest

Holandská omáčka:

  • 100 gramů másla, na kostičky
  • 4 žloutky
  • 50 gramů bílého vína
  • 10 gramů citrónové šťávy
  • ½ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky pepře černého, mletého

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
4021 kJ / 960 kcal
Protein
46.9 g
Sacharidy
39.9 g
Tuk
63.1 g
Vláknina
7.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty