Zařízení & příslušenství
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 5min.
2 porce
Suroviny
-
750 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
350 gramů brambor na čtvrtky
-
2 pstruzi, čerství, vykuchaní a očištění
-
1 - 2 citróny šťáva, plus citrón pro servírování
-
sůl dle chuti
-
pepř černý, mletý dle chuti
-
350 gramů zeleniny čerstvé, např. květák, mrkev, chřest
Holandská omáčka:
-
100 gramů másla na kostičky
-
4 žloutky
-
50 gramů bílého vína
-
10 gramů citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky pepře černého, mletého
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
46.9 g
Kalorie
4021 kJ /
960 kcal
Tuk
63.1 g
Vláknina
7.6 g
Sacharidy
39.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Základní kuchařka
189 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Králík na špenátovém lůžku
1hod. 10min.
Treska s citrusovým máslem
50min.
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20min.
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min.
Losos se špenátem a divokou rýží
1hod. 15min.
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40min.
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30min.
Losos s kokosovým chilli přelivem
30min.
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min.
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min.
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40min.
Krůtí prsa s rýží
1hod. 5min.