Pstruzi v holandské omáčce s bramborami

4.3 16 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 5min.
2 porce

Suroviny

  • 750 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli
  • 350 gramů brambor na čtvrtky
  • 2 pstruzi, čerství, vykuchaní a očištění
  • 1 - 2 citróny šťáva, plus citrón pro servírování
  • sůl dle chuti
  • pepř černý, mletý dle chuti
  • 350 gramů zeleniny čerstvé, např. květák, mrkev, chřest
Holandská omáčka:
  • 100 gramů másla na kostičky
  • 4 žloutky
  • 50 gramů bílého vína
  • 10 gramů citrónové šťávy
  • ½ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky pepře černého, mletého

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 46.9 g
Kalorie 4021 kJ / 960 kcal
Tuk 63.1 g
Vláknina 7.6 g
Sacharidy 39.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...