Kompatibilní verze
Génoise au caramel, crème fouettée aux fruits et sauce caramel
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce caramel
-
250
g de sucre en poudre
nebo 250 g de sucre roux - 200 - 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 30 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre doux
La génoise au caramel
- 3 œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre pommade
- 120 g de lait
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 200 g de farine de blé
- 1 sachet de levure chimique
La crème fouettée
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- 30 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 150 g de framboises
- 150 g de mûres
- 150 g de myrtilles
- feuilles de menthe fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1564 kJ / 374 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 46.3 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 34.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chorba (soupe de légumes aux pâtes et aux pois chiches)
1h
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2h 10min
Mhencha (gâteaux aux amandes et au miel)
1h
Tarte aux fraises et noisettes
2u. 40min
Gâteau aux pommes
1h
Pains batbout marocains
1h
Pains de semoule Matlouh
2h 10min
Crème dessert au gianduja
4 Std. 15 Min
Gâteau au chocolat, glaçage rocher
1h 15 min
Mousse de café
5 min
Cake pistache et fleur d'oranger
1h
Cake marbré chocolat-pistache
1h 30min