Kompatibilní verze
Génoise au caramel, crème fouettée aux fruits et sauce caramel
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce caramel
-
250
g de sucre en poudre
nebo 250 g de sucre roux - 200 - 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 30 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre doux
La génoise au caramel
- 3 œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre pommade
- 120 g de lait
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 200 g de farine de blé
- 1 sachet de levure chimique
La crème fouettée
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- 30 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 150 g de framboises
- 150 g de mûres
- 150 g de myrtilles
- feuilles de menthe fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1564 kJ / 374 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 46.3 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 34.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse minute à la framboise
5 Min
Jus de pommes
20 min
Minipizzas ourson
3sa 15 dk
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5h
Guirlach nougat
1 godz. 30 min
Glace marbrée vanille chocolat café
11h 30min
Crêpe fourrée au houmous de sésame noir
30 min
Granité à la menthe
4 Std. 20 Min
Petits cakes à l’orange, glaçage citron vert
1 Std. 25 Min
Choux à la crème
1h 5min
Sorbet de fruits rouges
10 min
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6 Std. 30 Min