Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de sucre en poudre
- 100 g d'espresso, refroidi
- 1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
- 30 g de beurre doux froid, en un seul morceau (6 x 4 x 1 cm env.)
- 130 g de crème
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 6831 kJ / 1631 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 254 g
- Tuk
- 66 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce caramel
1h 30min
Caramel au beurre salé
1 Std. 45 Min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12h 30min
Mojito black & white
10min
Starmix - A
1h
Sauce café-crème
35min
Purée de pomme de terre et merguez
55 Min
Sauce au caramel
1h 30min
Fondue au Chocolat à la Wonka
20min
Glace vanille, noix de pécan et caramel au beurre salé
8 Std. 30 Min
Sauce caramel au whisky
35min
Brownies caramel beurre salé et noix de pécan
2hod. 30min