Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de sucre en poudre
- 100 g d'espresso, refroidi
- 1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
- 30 g de beurre doux froid, en un seul morceau (6 x 4 x 1 cm env.)
- 130 g de crème
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 6831 kJ / 1631 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 254 g
- Tuk
- 66 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce café-crème
35min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12 godz. 30 min
Caramel liquide
35min
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12h
Caramel au beurre salé
1h 45min
Caramel liquide
25min
Bonbons chocolat viennois
50min
Sauce au caramel
1h 30min
Sauce caramel au whisky
35min
Crème pâtissière à la pistache
30 min
Crème pâtissière XXL
15min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2h 20min