Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de sucre en poudre
- 100 g d'espresso, refroidi
- 1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
- 30 g de beurre doux froid, en un seul morceau (6 x 4 x 1 cm env.)
- 130 g de crème
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 6831 kJ / 1631 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 254 g
- Tuk
- 66 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poires au sirop sous-vide
45 Min
Assaisonnement aux légumes et épices
5 Min
Pâtes au cacao façon tiramisu
1 Std. 10 Min
ATELIER menu 1
1h
Caramel au beurre salé
1 godz. 45 min
Tagliatelle de riz à la vanille et aux langoustines
1h
Sauce caramel
1h 30min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12u. 30min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Crème brûlée à la badiane
4sa 15 dk
Crème pâtissière à la pistache
30 Min
Crème pâtissière XXL
15min