Pain complet

Pain complet

4.0 12 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 16hod.
1 pièce

Suroviny

  • 150 g d'eau minérale
  • 50 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 1 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 240 g de farine T 150, et un peu pour fariner
  • 5 g de sel
  • eau (1 bol)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Protein 30 g
Kalorie 3858 kJ / 910 kcal
Tuk 4 g
Sacharidy 174 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...