Kompatibilní verze
Salada de abacate e atum com cebola fermentada - TM5
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cebola fermentada
- 300 g cebola roxa cortada em metades
- 500 g água
- 10 g sal
Salada de atum com abacate
- 1 pepino cortado em metades no sentido do comprimento
- 250 g atum em lata, em óleo ou salmoura, escorrida
- 3 c. sopa de vinagre
- 3 c. sopa de azeite
- 1 abacate cortado em cubos (2-3 cm aprox.)
- 2 c. sopa de semente de girassol
- 3 c. sopa de agrião
- 3 pés de manjericão, só as folhas
-
3
pés de hortelã, só as folhas
nebo 3 pés de salsa, só as folhas - ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1362.4 kJ / 325.6 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 23.5 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 1534.1 mg
Alternativní recepty
Strogonoff de legumes
30 Min
Soja à Florentina
50 Min
Chili primavera com cuscuz de hortelã
55 Min
Açorda de tomatada com ovos escalfados
1 Std. 10 Min
Strogonoff de legumes
30 Min
Folhado de seitan
45 Min
Almofadinhas de soja e caril
1 Std. 10 Min
Guisado de legumes nutritivo
40 Min
Empadão vegetariano
1 Std. 40 Min
Empadão de cogumelos e castanhas
1 Std. 35 Min
Arroz de cogumelos, curgete e manjericão
40 Min
Arroz amigo do pato
45 Min