Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 1000 g de pommes de terre
- 5 brins de persil frais
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, en morceaux (1,5 cm)
- 80 g d'huile d'olive
- 2 gousses d'ail
- 1 c. à café de graines de cumin
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 1 c. à café de miel
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à café de poivre moulu
- 1 cube de bouillon, émietté
- 2 c. à soupe de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2879.2 kJ / 688.2 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Sacharidy
- 25.4 g
- Tuk
- 52.6 g
- Nasycený tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 156 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aiguillettes de dinde à la crème, champignons et spaetzle
45 Min
Lasagne de blanquette
2 Std. 40 Min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1 Std.
Gratin de ravioli
1 Std. 40 Min
Spaghetti aux moules, chorizo et safran
1 Std. 20 Min
Lentilles du Puy au saumon, sauce au bleu
1 Std.
Pâtes à la crème de pecorino, figues et pancetta
25 Min
Tartine de chèvre frais, fèves, petits pois, lardons et œuf mollet
35 Min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 Std. 30 Min
Poulet cacciatore et pâtes
55 Min
Tagliatelle au ragoût de viande
1 Std. 10 Min
Agneau et pommes de terre au romarin
1 Std.