Brandade d'effiloché d'agneau

Brandade d'effiloché d'agneau

3.1 7 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 3hod. 30min.
4 portions

Suroviny

  • 1000 g d'eau
  • 1000 g de pommes de terre
  • 5 brins de persil frais
  • 600 g d'épaule d'agneau désossée en morceaux (1,5 cm)
  • 80 g d'huile d'olive
  • 2 gousses d'ail
  • 1 c. à café de graines de cumin
  • 1 c. à café de curcuma en poudre
  • 1 c. à café de miel
  • 1 c. à café de sel
  • 2 c. à café de poivre moulu
  • 1 cube de bouillon émietté
  • 2 c. à soupe de lait

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 156 mg
Protein 28.1 g
Kalorie 2879.2 kJ / 688.2 kcal
Tuk 52.6 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 16.9 g
Sacharidy 25.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...