Pan de Viena con frutos secos
TM6

Pan de Viena con frutos secos

4.8 (17 hodnocení)

Suroviny

  • 120 g de leche (y algo más para pincelar)
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 15 g de mantequilla en trozos
  • 1 huevo
  • 25 g de azúcar (y algo más para pincelar)
  • 270 g de harina de fuerza
  • 1 pellizco de sal
  • 50 g de frutos secos enteros variados
    nebo 50 g de perlas de chocolate
  • 1 cucharada de agua

Nutriční hodnoty
na 1 rebanada
Kalorie
715 kJ / 170 kcal
Protein
5.7 g
Sacharidy
25.5 g
Tuk
5.4 g
Nasycený tuk
1.7 g
Vláknina
1.4 g
Sodík
45.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty