Pan de Viena con frutos secos

Pan de Viena con frutos secos

4.9 75 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
10 rebanadas

Suroviny

  • 150 g de leche y algo más para pincelar
  • 15 g de mantequilla en trozos
  • 1 huevo
  • 25 g de azúcar y algo más para pincelar
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 270 g de harina de fuerza
  • 1 pellizco de sal
  • 50 g de frutos secos enteros variados
    50 g de perlas de chocolate
  • 1 cucharada de agua

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 rebanada

Sodík 45.6 mg
Protein 5.7 g
Kalorie 715 kJ / 170 kcal
Tuk 5.4 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 1.7 g
Sacharidy 25.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...