Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de leche (y algo más para pincelar)
- 15 g de levadura prensada fresca
- 15 g de mantequilla en trozos
- 1 huevo
- 25 g de azúcar (y algo más para pincelar)
- 270 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
-
50
g de frutos secos enteros variados
nebo 50 g de perlas de chocolate - 1 cucharada de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 715 kJ / 170 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 25.5 g
- Tuk
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 45.6 mg
Alternativní recepty
Pan de Viena con chorizo
45min
Masa de pan básica
1h
Dientes de ajo (Pelar)
5 Min
Mero con almejas y salsa de piquillo
45min
Demogrupal
1h
Conoce Thermomix®
1h 30min
Menú: Pasta con pollo. Ensalada templada. Bizcocho de chocolate.
1h
Menú: Pan vienés. Ratatouille. Petits fours para dos
1h 15min
Galletas con baño de chocolate y nueces pacanas
1h
Pan de agua
3ωρ.
Panecillos artesanos
1h 30min
Ensalada con langostinos al ajillo y tomates cherry
30 Min