![Pan de Viena con frutos secos Pan de Viena con frutos secos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6c12a1a602921aaee947bae831968a70/Derivates/10d0f7bdd554b71efe154236e09b8e67d6ac3a57.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de leche (y algo más para pincelar)
- 15 g de levadura prensada fresca
- 15 g de mantequilla en trozos
- 1 huevo
- 25 g de azúcar (y algo más para pincelar)
- 270 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
-
50
g de frutos secos enteros variados
nebo 50 g de perlas de chocolate - 1 cucharada de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 715 kJ / 170 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 25.5 g
- Tuk
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 45.6 mg
Alternativní recepty
Pan de agua
3 Std.
Estrella con crema de chocolate y avellanas
2h
Espuma de fresas
5min
Menú: Pasta con pollo. Ensalada templada. Bizcocho de chocolate.
1 Std.
Masa de pan básica
1 Std.
Limonada
5min
Menú: Pan vienés. Ratatouille. Petits fours para dos
1h 15min
Infusión de naranja
25 Min
Turrón de chocolate con palomitas caramelizadas
2h 40min
Pan de Viena con chorizo
45 Min
Carrot cake cookies
35 Min
Bacalao con sobrasada a la miel y arroz verde
30 Min