
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de leche (y algo más para pincelar)
- 15 g de levadura prensada fresca
- 15 g de mantequilla en trozos
- 1 huevo
- 25 g de azúcar (y algo más para pincelar)
- 270 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
-
50
g de frutos secos enteros variados
nebo 50 g de perlas de chocolate - 1 cucharada de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 170 kcal / 715 kJ
- Protein
- 5.7 g
- Tuk
- 5.4 g
- Sacharidy
- 25.5 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Sodík
- 45.6 mg
Alternativní recepty
Demogrupal
1hod.
Conoce Thermomix®
1hod. 30min
Dientes de ajo (Pelar)
5min
Bisque de langostinos a la vainilla
1hod.
Crema de ahumados y gambas
40min
Nidos de pera sobre natilla de chocolate
30min
Mero con almejas y salsa de piquillo
45min
Croque Madame
30min
Ensalada con langostinos al ajillo y tomates cherry
30min
Pan de Viena con chorizo
45min
Lasaña 3.0
1hod. 30min
Espuma de fresas
5min