
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 900 g de pierna de cordero deshuesada y cortada en trozos de 3 cm (para guisar)
- 1 cucharadita de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharada de pimentón
- 2 cucharadas de vinagre
- 1 ramita de tomillo fresco
- ½ cucharadita de orégano seco
- 1 hoja de laurel seca
- 50 g de vino blanco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 339 kcal / 1418 kJ
- Protein
- 14.84 g
- Tuk
- 30.57 g
- Sacharidy
- 1.17 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa bearnesa
15min
Alioli
10min
Merluza con patatas y salsa de tomate
50min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1hod.
Cordero al vino tinto
45min
Pollo al chilindrón
45min
Rabillo de ternera al chimichurri
2hod.
Pata de pavo envuelta en beicon con patatas
1hod. 40min
Albóndigas en salsa española
55min
Arroz caldoso
1hod. 15min
Crema catalana
40min
Arroz amarillo con pollo
40min