Caldereta de cordero

Caldereta de cordero

3.3 3 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 40min.
6 raciones

Suroviny

  • 6 dientes de ajo
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra
  • 900 g de pierna de cordero deshuesada y cortada en trozos de 3 cm (para guisar)
  • 1 cucharadita de sal
  • 3 pellizcos de pimienta molida
  • ½ cucharada de pimentón
  • 2 cucharadas de vinagre
  • 1 ramita de tomillo fresco
  • ½ cucharadita de orégano seco
  • 1 hoja de laurel seca
  • 50 g de vino blanco

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 14.84 g
Kalorie 1418 kJ / 339 kcal
Tuk 30.57 g
Vláknina 0.1 g
Sacharidy 1.17 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...