Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 900 g de pierna de cordero deshuesada y cortada en trozos de 3 cm (para guisar)
- 1 cucharadita de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharada de pimentón
- 2 cucharadas de vinagre
- 1 ramita de tomillo fresco
- ½ cucharadita de orégano seco
- 1 hoja de laurel seca
- 50 g de vino blanco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1418 kJ / 339 kcal
- Protein
- 14.84 g
- Sacharidy
- 1.17 g
- Tuk
- 30.57 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentejas estofadas
3h 45min
Arroz amarillo con pollo
40 min
Pollo con almendras
30 min
Pollo al chilindrón
45 Min
Albóndigas en salsa española
55 Min
Menú completo: lentejas, solomillo y ensaladilla
2h 40 min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1j
Flan
5h 30min
Pollo en pepitoria
45 Min
Menestra de verduras
40 min
Merluza con patatas y salsa de tomate
50 menit
Riñones al jerez
1j