Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 510 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail et la finition
- 2 c. à café bombées de sel
- 10 g de beurre, pour la cocotte
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1330 kJ / 311 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 60.2 g
- Tuk
- 2.2 g
Alternativní recepty
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Baguette au sarrasin
15h 25min
Pain de mie vapeur sans croûte
3 Std. 10 Min
Pâte à pizza
1 godz.
Pain de mie moelleux
4 godz. 15 min
Pain au levain
17 Std.
Petits pains aux noix
4h 30min
Miche de petit épeautre
3 Std. 35 Min
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3h 15min
Pâte à pizza italienne
2hod. 5min
Baguette tradition
15h 25min