Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T 80, et un peu pour fariner
- 100 g de farine de seigle
- 150 g de farine de blé complet T 130
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 7400 kJ / 1745 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 354 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Baguette tradition
15h 25 min
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min
Pain blanc en cocotte
3u. 15min
Pain cocotte seigle et épautre
2 Std. 40 Min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6 Std. 10 Min
Baguette au sarrasin
15h 25 min
Pain au levain
17h
Pain de seigle
4h 10min
Pain complet
16 godz.
Pains de seigle au citron
3 Std. 50 Min
Pain de campagne en cocotte
2h 10min
Mon pain de campagne maison
4h 40min